Total de visualitzacions de pàgina:

Dia internacional de les Biblioteques 2021

Dia internacional de les Biblioteques


Benllegits i benlleguides!

 El passat 24 d’octubre es va celebrar el Dia Internacional de les Biblioteques. Des de l’any 1997 es commemora aquesta data en record de la destrucció de la biblioteca de Sarajevo durant el conflicte dels Balcans. 

L’objectiu de la jornada és recordar la necessitat d’impulsar les biblioteques com a resguard de la cultura dels pobles, dels seus escrits i creences, de fer visible el seu paper a la societat actual com a lloc de trobada amb la cultura i el coneixement i com a instrument de millora de la societat. 

Des de la Biblioteca de l'Institut Comte de Rius, hem decidit visibilitzar aquest dia al centre , oferint a la comunitat educativa poemes recitats en català i en castellà. Volem commemorar aquesta data, i fomentem l’ús de la biblioteca com a element dinamitzador de la cultura i de la lectura al centre.


Si vols accedir al document complert, fes un clic AQUÍ o copia al teu navegador https://drive.google.com/file/d/1MqjE9xI8Czi3eLG8bQtPAGJuySU0fR-X/view?usp=sharing

 Un dels objectius és aconseguir que l’alumnat adquireixi nous coneixements a través dels recursos de la biblioteca, la lectura i, sobretot, que en gaudeixin d’ella.




Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars