Total de visualitzacions de pàgina:

Informàtica i Biblioteka


INFORMÀTICA I BIBLIOTEKA!


Benllegides i benllegits!


Gràcies als alumnes de 1er de la FP Bàsica d'Electricitat i electrònica, et podrem comunicar nous missatges a partir de tecles d'ordinador reciclades. A partir de diversos teclats en desús, i com si fos un SCRABLE, disposem des d'avui d'un nou mitjà per a comunicar-te novetats a la Biblioteca de l'Institut Comte de Rius.



Van iniciar el seu projecte durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus #ewwr2019. A partir d'uns limitadors d'estanteries de la Biblioteca, i amb diversos teclats en desús del centre, han estat treballant el desmuntatge de materials informàtics i la seva correcta gestió com a residus. Han treballat la fusta, la tinció amb tints de nogalina i caobina naturals, i la protecció amb goma laca, una laca d'origen animal que es dissol en alcohol. Un projecte molt transversal en el que s'han implicat membres de l'equip docent de la FP Bàsica d'electricitat i electrònica. Ens n'han regalat dos !


Des de la Biblioteca els volem agrair aquest detall, que ens serà de gran utilitat. De moment hi hem deixat  : SANT JOAN BOSCO 2020


#Biblio Institut #comtederius📙📚 #bibliotecaescolar #Biblioteca #2020



Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars