Total de visualitzacions de pàgina:

Novetats de Novembre

Novetats de Novembre


Benllegit i benllegida!

Tenim una llarga llista de novetats per ensenyar-te. Lectura, llibres tècnics, literatura juvenil, còmic, sala, espais, exposicions.... Això és un no parar! I ho fem perquè et llegim!

Revisa la secció de les novetats que va creixent i molt!

Els volums nous els anem entrant a la sala a poc a poc perquè l'espai per a novetats se'ns ha quedat petit. T'estem preparant un vídeo per a la pantalla, però com que la setmana vinent és la Setmana Europea per a la Prevenció dels residus, ens estem centrant en les activitats que et volem organitzar.

Som pocs a la Comissió dela Biblioteca, però ben moguts!

També hem reorganitzat la sala perquè ens vau demanar més espai diferenciat. Les zones del sofàs de lectura i la English, German & Innovation Corner se'ns queden petites!



Hem mobilitzat del fons diversos llibres de química amb un gran nombre de problemes que són ideals per a BAT, Cicles de Formació de Grau Mitjà, i alumnes de superior que mai han cursat química amb anterioritat. Són llibres de problemes resolts i de pràctiques senzilles. T'ho hem deixat marcat i etiquetat en una prestatgeria, a la teva disposició.



Hem imprès el catàleg com ens vau demanar, i l'hem deixat a la vostra disposició, on-line a través del blog i en paper, a la taula del professor de guàrdia.



L'exposició que tenim a la vitrina, relacionada amb Electricitat, Electrònica i Informàtica, divendres la desmuntarem momentàniament per a poder fer cabuda a la dels alumnes de Química Ambiental sobre  productes i alternatives Eco-friendly

Estem a meitats de novembre i es presenta un mes ben mogut!

Gràcies per llegir-nos!


#bibliotecaescolar #biblioteca #novetats

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars