Total de visualitzacions de pàgina:

Lliures i Sense Por - 25N

Lliures i Sense Por - 25N- Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. 

Benllegits i benlleguides

El 25N es celebra el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Des de l'Institut Comte de Rius hem preparat un conjunt d'activitats per a que la Comunitat Educativa hi participi de manera activa.


 Avui volem fer esment d'una activitat que han preparat els alumnes de 1er de Bat de Literatura Universal.   La RUTA DE LA VIOLÈNCIA, és una ruta interactiva que consta  d'una sèrie de pòsters interactius sobre el MICROMASCLISME, la VIOLÈNCIA INSTITUCIONAL i LA VIOLÈNCIA DINS LES TRADICIONS I LA RELIGIÓ. Us convidem a participar-hi des del nostre Bloc. Us fem esment de la informació que ens han fet arribar.


"La intenció és que l'alumnat del centre faci la ruta amb els profes, que vegin les notícies i els vídeos de manera que després a l'aula es pugui fer un debat sobre allò que han vist i que potser no s'havien adonat del missatge subliminal que portava implícit. 


Aquests pòsters també tenen uns qüestionaris o Kahoots ( codi QR  adjunt que deriva a un Kahoot que han fet els alumnes) que ens poden ajudar a veure si s'ha entès el missatge de la Ruta. 

Per fer la Ruta cal que els alumnes tinguin descarregat un programa de lectura de codis QR. "


RUTA DE LA VIOLÈNCIA

Ruta disponible del 23 al 29N18
EDIFICI A
INICI AL HALL


A més, des de la Biblioteca i del Departament d'Empreneduria, el dia 26N es duran a terme també les següents accions:

Publicació d'un vídeo al Canal Youtube, a la Biblioteca i Al Hall de les accions a realitzar durant la setmana del 26 N 18.


Es posarà música lila a les diverses hores de l'esbarjo, de matí i de tarda des de la megafonia del centre, relacionada amb la temàtica. Hi haurà cançons relacionades amb el maltractament, els micromasclimes, la violència, el suport a les dones des de totes les visions possibles.

 En horari de matí i de tarda hi haurà un llistat de músiques adaptades a cada franja d'edat majoritària, de manera que totes i tots podran sentir un missatge adaptat, amb veus que s'identifiquen.


A l'entrada del centre es posarà un maniquí vestit de lila. El Maniquí que ens acompanya a la biblioteca i que volem que sigui la seva imatge aquest curs 2018-19.


A la biblioteca, també hem creat un petit espai lila, en el que hem donat protagonisme al 25N.



A les diverses hores de l'esbarjo es llegirà el manifest contra la Violència, però enguany, amb veu d'home gràcies a un dels membres de la Comissió de la Biblioteca.

I es convida a tota la comunitat educativa dilluns 26 a portar alguna peça de roba o complement de color lila." És per això, que avui, el nostre post és també LILA!


#obrimelsulls25N #lliuresisensepor @xtec @icdones



Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars