Total de visualitzacions de pàgina:

Un octubre amb moltes novetats!

Un octubre amb moltes novetats!


Benllegit i benllegida!

Aquest mes d'octubre encetem diverses novetats de gestió i organitzatives a la Biblioteca. Cada mes ens feu suggeriments a la bústia i ens encanta. Sempre hem pensat que la biblioteca és un espai d'oportunitats en la que podem , entre tots, millorar i crèixer.

Hem creat un espai nou en el que posem a la teva disposició el catàleg que anem actualitzant de la biblioteca. Ens l'heu demanat en paper, i el teniu a la taula del professor per a consultar. Ens l'he demanat consultable on-line i el tenim al bloc.

Adquisicions. Recordeu que podeu demanar des del full de suggeriments volums amb la referència bibliogràfica concreta. Dins de les nostres possibilitats els anirem adquirint. Podeu contactar a través del Bloc o també per correu electrònic al correu de la Biblioteca Comte de Rius <bibliotecacomtederius@gmail.com>

Hem actualitzat el servei de préstec, tant l'horari com el servei per a poder-ho sol·licitar on-line. Et recordem que si no pots venir a les hores de préstec, només ens has d'enviar un correu electrònic, o omplir un formulari, i ho gestionarem per a facilitar-te sempre l'adquisició de volums. 

A més a més, hem fet un canvi dels espais per a poder treballar amb els ordinadors de forma més fàcil. Intentarem ampliar l'espai que tenim, reordenant-lo.

I tot això ho fem perquè: et llegim!

Gràcies per sentir-te a gust en l'espai de la Biblioteca

ET DEIXEM TOTES AQUESTES NOVETATS EN EL VÍDEO DEL NOSTRE CANAL YOUTUBE

Si no el veus, copia i enganxa al teu navegador https://youtu.be/r0ndg_TTEEE  


#bibliotecaescolar #biblioteca

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars