Total de visualitzacions de pàgina:

English, German and Innovation Corner

English, German and Innovation Corner


Benllegides i benllegits!

Des de la biblioteca, i per aquest curs escolar 2019-2020 hem introduït un nou espai en el que et pots sentir còmode com a lector, i practicar el que es coneix com habilitats toves. És la nova English, German and Innovation corner.

Les empreses d'avui en dia no només demanen tenir estudis acadèmics relacionats amb la feina, sino que valoren molt positivament que els aspirants tinguin altres capacitats que els diferenciïn. T'he preparat una llista d'habilitats que hauries d'anar adquirint en el teu pas per l'Institut Comte de Rius. Per això hem creat un espai, amb lectura que et pot ajudar a desenvolupar-les. No tot és llegir, caldrà que les treballis de manera competent en els diferents mòduls professionals del teu cicle, o en les assignatures del Batxillerat.


  • Flexibilitat i adaptabilitat a les situacions: adaptar-se als canvis ràpids, quan es treballa en múltiples àrees i saber treballant en equip.

  • Habilitats comunicatives: es busquen personas capaces d'escoltar, observar, comprendre i relacionar idees amb eficàcia per a ser capaços de dissenyar estratègies per al treball en equip, és a dir, persones amb grans habilitats comunicatives. Amb un idioma no en tens prou, no amb dos, ni amb tres. Si et pots comunicar de manera fluïda en diversos idiomes, les teves portes s'obriran soles.

  • Capacitat de resolució de problemes: La capacitat de fixar-se fites i establir estratègies per a resoldre situacions i que es pugui decidir el camí més apropiat.

  • Creativitat: La creativitat soluciona problemes. Innovar, intuir, imaginar, tenir idees noves, nous reptes, crear noves solucions, que ajuden a ampliar els negocis.

  • Relacions interpersonals: Per a poder treballar en equip cal persones amb perfils confiables, dedicats i treballadors. Mai es treballa sol, sempre cal interaccionar amb la resta de persones dels equips. No cal establir relacions personals.

  • Treball en equip: Això significa operar sense problemes i eficientment en un grup. És un aspecte important per a empreses molt grans, de manera que el sabre es porta bé amb el restar de l’equip. Cal saber acceptar suggerències i opinions sobre els factors que són determinants per obtenir el port de treball.

  •  Iniciativa: A més a més de fer bé la teva feina, i tenir la capacitat de resoldre problemes, o situacions, i saber debatre de manera crítica i justificada, cal saber resoldre de manera independent les situacions, i també és necessari que prenguis la iniciativa a l’hora de resoldre els diferents escenaris que es presenten.

N'hi ha moltes més, però Vols adquirir noves habilitats? Doncs seu a la CORNER i interactúa amb l'interlocutor que tens al teu davant. En aquest espai hi trobaràs: Llibres de lectura en anglès, revistes i algun diccionari. En Alemany, estem adquirint nous volums. Pel que fa a la Innovació, no patiu que la Comissió d'Innovació, Empreneduria i TAC, us han fet una sel·lecció de volums que aviat adquirirem!

Bona lectura!

#comtederius #biblioteca #novetats #espais biblioteca institut comte de rius


#comtederius #biblioteca #novetats #espais


Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars