Total de visualitzacions de pàgina:

Intercanvia llibres, fes cultura

INTERCANVIA LLIBRES I CULTURA- ENS AJUDES AQUEST SANT JORDI? 


La cultura no ha de ser cara, ni inaccessible. Fa un any vam llençar la plataforma d'intercanvi de llibres. Un espai en el que s'han intercanviat més de 300 llibres en el centre. Si creus que en tens alguns que ja has llegit, ja siguin llibres, còmics, partitures, o obres que has creat tu mateix, vine a la Biblioteca i ens els portes per a que els publiquem a la plataforma.

Hem rebut donacions de particulars, i volem crear també un espai d'intercanvi per a llibres d'infants i adolescents. Alguns dels nostres alumnes tenen també fills, i el foment de la cultura es fa quan aquesta forma part de les rutines familiars. 

Comença el bon temps i ja ve de gust sortir al sol a llegir un llibre o un còmic, o començar a tocar una partitura nova, o recitar poesia. La cultura no te límits!


Visita la plataforma que t'hem creat. En ella no es poden intercanviar diners. Ens pots fer la teva oferta, i des del Blog de la Biblioteca te la gestionarem, tant si ofereixes com si vols un intercanvi. Entra-hi, remena, i llegeix!

ACCÉS
https://biblioteca-comte-de-rius.webnode.es/  


#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu


#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #santjordi2019

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars