Total de visualitzacions de pàgina:

En Clau de Dona 2019


EN CLAU DE DONA- CURTS de FICCIÓ I D'ANIMACIÓ 

11 de MARÇ DEL 2019
La Biblioteca de l'Institut Comte de Rius per a commemorar el dia 8 de març, el dia de la dona treballadora, estem organitzant una setmana una mica diferent, a favor de parlar obertament a les aules del paper de la dona, dels rols marcats i de les diferències. Divendres molts dels alumnes han decidit sumar-se a la vaga feminista, així que hem traslladat la proposta al DILLUNS 11 DE MARÇ. Per això hem creat un mini festival de curts que es poden veure des de l'aula o a la biblioteca del centre, o al pati amb els telèfons mòbils

Objectiu curricular: reflexionar, parlar obertament i reescriure i trobar la clau per obrir la porta que ens condueix a parlar obertament de la desigualtat. 
COM: amb una dinàmica molt senzilla de comparar abans i després de veure els curts.

El 11 març ens encantaria, que si voleu participar amb els vostres alumnes, entréssiu a la dinàmica d'aquesta reflexió de rols i desigualtats. A la biblioteca hi podreu venir amb diversos grups si ens ho comuniqueu i us hi apunteu.

  • MATÍ DE 11.30 A 14.30 H 
  • TARDA DE 15.00 A 20.00 H

Però no patiu que hi haurà molts espais ja que el centre disposa de wifi. Només amb uns dispositiu mòbil i uns minuts, podreu debatre sobre si el món, és o no en clau de dona. Si voleu, a l'aula hi podreu accedir sense problemes. 

Hem creat un sistema és senzill, que és com una llibreria amb enllaços amb curtmetratges d'animació i curts, on les protagonistes són nenes, dones o famílies. Trieu un o diversos curts, de ficció o d'animació, i els projecteu. 
Ja ens explicareu com ha anat. Ho podreu fer en els comentaris del nostre article del BLOG.

Salut , lectura, cultura i igualtat!


Comissió de la Biblioteca

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars