Total de visualitzacions de pàgina:

Cuida'ns: Primer Concurs de Fotografia

CUIDA’NS- 1ER CONCURS DE FOTOGRAFIA



La biblioteca de l’Institut Comte de Rius convoca el 1r Concurs de fotografia: Cultura i protecció de l’entorn juntes en imatges.

Tema: Cuida’ns. El medi ambient. Protecció del planeta, actes pro ecologistes, reducció de residus, bones pràctiques per cuidar el planeta.


BASES:
Participants: Tots els alumnes matriculats en el centre el curs 2018-2019.

Obres: Totes les fotografies han de portar títol o lema. Es pot presentar una fotografia per persona. En blanc i negre o en color. Les fotografies no poden estar retocades (no es poden treure ni afegir elements, ni fotomuntatges de diverses imatges), però sí incloure filtres o qualsevol tipus de canvi cromàtic fet digitalment.

PRESENTACIÓ i FORMAT: Les fotografies seran en format digital. Tipus de fitxer JPEG, JPG. Resolució mínima 7MpX. És recomanable presentar la fotografia de mòbil  o càmera sense comprimir-la. Es recomana la part horitzontal de 1024 píxels i si es vertical de 768 píxels amb una resolució de 72 dpi.

IDENTIFICACIÓ : Al correu electrònic d’enviament caldrà indicar el nom de l’autor, el nom de l’arxiu, correu electrònic, telèfon de contacte, edat, i cicle formatiu de l’Institut.

Autoria: La persona participant, en el cas que sigui requerit, ha de poder demostrar l’autoria de l’obra presentant la imatge original. En el cas que a la imatge hi apareguin persones, cal que es disposi d’autorització per usar la seva imatge.

Presentació: Per correu electrònic amb les dades d’identificació a bibliotecacomtederius@gmail.com . Assumpte del correu: Concurs de Fotografia.

TERMINI D’ADMISSIÓ : S’han d’entregar fins el dia 30 d’abril de 2019.

Procés de selecció: El jurat estarà format per fotògrafs professionals, un membre de l’equip de direcció, professors del centre i un membre de la Comissió de la Biblioteca. Es tindrà en compte l’originalitat de l’obra, la composició i la tècnica fotogràfica, així com el compliment de les bases del concurs i la temàtica.

VEREDICTE : Setmana Europea de la Joventut – Al Bloc de la Biblioteca del 6 al 10 de maig.

EXPOSICIÓ : S’exposaran les obres al Bloc de la Biblioteca i a la Pantalla del Hall del Centre.

NOTES D’INTERÈS
Els casos imprevistos seran resolts pels organitzadors.
Cada concursant només podrà obtenir un premi .
Les fotografies rebudes sense les dades d’inscripció o de contacte no seran acceptades.
No s’acceptaran obres que portin impresos noms o marques identificables de l’autor, ni foto muntatge de dues o més fotos, tampoc és podrà afegir res que no correspongui amb l’original, en cas de dubte es podrà demanar l’arxiu original.
Les fotografies premiades es publicaran en el Bloc de la Biblioteca del centre, citant el nom de l’autor i el tema https://bibliotecacomtederius.blogspot.com.es/ . Així com també en podrà fer ús per a finalitats no comercials de promoció i difusió del concurs, citant-ne també l'autoria.
En cas que la biblioteca en volgués fer qualsevol altre ús, tant de les fotografies premiades com de les no premiades, en sol·licitarà la seva autorització als autors i hi faria constar en tot moment sempre el seu nom.
Els autors es responsabilitzaran que no existeixin drets de tercers, ni d'altres drets a les imatges que presentin.
La participació en el concurs implica la total acceptació d’aquestes bases.

Premis:
1er premi: 100€
1er finalista: 50 €
2on finalista: 25 €

Es pot demanar informació suplementària per resoldre qualsevol dubte al correu electrònic: bibliotecacomtederius@gmail.com




Calendari d'Activitats

Entrades populars