Total de visualitzacions de pàgina:

Art Metàl·lic 2019

ART METÀL·LIC

És un home? És un avió ? És un cotxe ? Si! Són els de Mecanització que ens mostren què han creat!


EXPOSICIÓ PERMANENT EL 18 MARÇ AL 5 d'ABRIL DEL 2019 dels alumnes de Cicle de Grau Mitjà de Mecanització de l'Institut Comte de Rius.

Sempre és un plaer veure la creativitat dels alumnes. 

Durant 3 setmanes ens acompanyarà una exposició que no us deixarà indiferents. Us proposem que dediqueu una estona a observar les peces que ens han creat, en exclusiva, els nois de Mecanització a partir de trossos de metall i de material reutilitzat del taller. 

Les peces les trobareu repartides per diversos espais de la Sala. Totes elles porten associades un número, i et demanem que ens diguis quines són les que més t'han agradat.

  Categoria 1: La més original

  Categoria 2: La que consideres que està més treballada

  Categoria 3: La que t'emportaries a casa


I COM ES POT VOTAR?

Doncs de dues maneres, 
  1. A través d'un formulari molt senzill associat al teu correu electrònic, i al que pots accedir a través d'un codi QR o amb http://bit.ly/bibliometall19
  2. I un formulari en paper per als usuaris de la biblioteca, amb una bústia per a poder dipositar els teus vots.
Els votants en format paper i electrònic tindran un premi que es comunicarà per e-mail EL DIA DE SANT JORDI.






Activitats del mòdul 3- FABRICACIÓ PER ABRASIÓ, ELECTROEROSIÓ, TALL I CONFORMACIÓ I PROCESSOS ESPECIALS. 

Aquestes peces engloben les activitats dutes a terme en tres unitats de les formatives de les sis que composen aquest mòdul.

Són objectes realitzats pels alumnes de segon curs de Cicle de Grau Mitjà de Mecanització. Utilitzen l’acer com a metall base, més altres objectes i peces metàl·liques reciclades, per donar un to personal i, alhora, artístic.

D’aquests dos exercicis, el de la porta, l’han de fer tots, en l’altre, els alumnes escullen lliurement l’objecte a realitzar, considerant uns requisits preestablerts, en els quals s’hi engloben tant els conceptes com la destresa en les habilitats apreses. 

Entre els aprenentatges que han assolit prèviament, a destacar: el tall per plasma, el tall amb cisalla i el conformat amb plegadora.



#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #artdemetallalcomte

Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; Exposicions, Art Metàl·lic

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars