Total de visualitzacions de pàgina:

Aquest Sant Jordi Intercanvia Llibres i Cultura



AQUEST SANT JORDI INTERCANVIA LLIBRES I CULTURA!


La cultura no ha de ser cara, ni inaccessible. Aquest Sant Jordi et proposem que intercanviïs llibres a la Biblioteca. Per a fer-ho possible t'hem habilitat una plataforma en el que et posem a disposició alguns llibres que ens han donat a modus d'intercanvi. Si creus que en tens alguns que ja has llegit, ja siguin llibres, còmics, partitures, o obres que has creat tu mateix, vine a la Bilbioteca i ens els portes per a que els publiquem a la plataforma.

No la tancarem la plataforma, sino que aprofitem que s'apropa el Dia del Llibre, i amb ell un esclat de roses i de cultura. Comença el bon temps i ja ve de gust sortir al sol a llegir u llibre o un còmic, o començar a tocar una partitura nova, o recitar poesia. La cultura no te límits!

Comença a enviar les teves propostes culturals, i les compartirem amb la nostra comunitat educativa

Visita la plataforma que t'hem creat. En ella no es poden intercanviar diners. Ens pots fer la teva oferta, i des del Blog de la Biblioteca te la gestionarem, tant si ofereixes com si vols un intercanvi. Entra-hi, remena, i mira't el vídeo que t'hem preparat.

ACCÉS
https://biblioteca-comte-de-rius.webnode.es/  

QR Code

VÍDEO DE FUNCIONAMENT


#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu

#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #plataforma #intercanvidecultra

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars