Total de visualitzacions de pàgina:

Primera distinció del Blog

PRIMERA DISTINCIÓ DEL BLOG

El blog de biblioteca de l'Institut Comte de Rius és distingit  i entra a formar part del Directori de blogs i webs de biblioteques escolars.

Benllegits i benllegides!

Estem d'enhorabona, el nostre blog ha estat considerat per la seva qualitat i ha rebut el distintiu de pertinença al Directori de blogs i webs de biblioteques escolars. Durant més de 4 mesos hem realitzat una formació específica, i amb l'ajuda del Programa biblioteca escolar “puntedu" hem creat i millorat el Blog de la Biblioteca. Ha estat una tasca gratificant, que junt amb tot el procés de reacondicionament de la Biblioteca ens permet seguir apropant encara més la Cultura al nostre Institut, a la Comunitat Educativa i a l'Entorn.


El distintiu que veieu en aquest article, així com al peu del blog indiquen que el nostre espai virtual de biblioteca compleix amb els criteris de qualitat informativa pel que fa al contingut, al respecte en el tractament de la informació i a l’actualització, imprescindibles per pertànyer al Directori.

En posar-lo ens comprometem des de la Comissió de la Biblioteca Escolar a: 

  • Reforçar la xarxa a través de la creació d’un vincle d’anada i tornada amb el Programa de biblioteques.
  • Posar en valor que el vostre blog compleix els requisits fixats pel Programa.
  • Ésser un eina de comunicació i de forment de la cultura al nostre centre
  • Esdevenir un referent cultural per a tota la comunitat educativa.

Gràcies per llegir-nos! Seguirem treballant amb la mateixa il·lusió i motivació

És temps de lectura, és temps de créixer, és temps d'innovar, per això hem creat aquest Blog de la Biblioteca de l'Institut Comte de Rius de Tarragona.


#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu


#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars