Total de visualitzacions de pàgina:

Art metàl·lic

ART METÀL·LIC

És un home? És un avió ? És un cotxe ? Si! Són els de Mecanització que ens mostren què han creat!



Exposició permanent la setmana del 12 al 17 de Març del 2018 dels alumnes de Cicle de Grau Mitjà de Mecanització de l'Institut Comte de Rius.

Sempre és un plaer veure la creativitat dels alumnes. 

Aquesta setmana ens acompanya una exposició que no us deixarà indiferents. Us proposem que dediqueu una estona a observar les peces que ens han creat en exclusiva els nois de Mecanització a partir de peces de metall i de material reutilitzat del taller. 


Activitats del mòdul 3- FABRICACIÓ PER ABRASIÓ, ELECTROEROSIÓ, TALL I CONFORMACIÓ I PROCESSOS ESPECIALS. 

Aquestes peces engloben les activitats dutes a terme en tres unitats de les formatives de les sis que composen aquest mòdul.

Són objectes realitzats pels alumnes de segon curs de Cicle de Grau Mitjà de Mecanització. Utilitzen l’acer com a metall base, més altres objectes i peces metàl·liques reciclades, per donar un to personal i, alhora, artístic.

D’aquests dos exercicis, el de la porta, l’han de fer tots, en l’altre, els alumnes escullen lliurement l’objecte a realitzar, considerant uns requisits preestablerts, en els quals s’hi engloben tant els conceptes com la destresa en les habilitats apreses. 

Entre els aprenentatges que han assolit prèviament, a destacar: el tall per plasma, el tall amb cisalla i el conformat amb plegadora.


Vols fer una visita virtual? No veuràs tots els detalls però te l'hem preparada també per animar-te a venir.



#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #artdemetallalcomte

Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; Exposicions, Art Metàl·lic


Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars