Total de visualitzacions de pàgina:

En clau de dona- Curts d'animació

EN CLAU DE DONA- CURTS D'ANIMACIÓLa Biblioteca de l'Institut Comte de Rius per a commemorar el dia 8 de març, el dia de la dona treballadora, estem organitzant una setmana una mica diferent, a favor de parlar obertament a les aules del paper de la dona, dels rols marcats i de les diferències. Per això hem creat un mini festival de curts que es poden veure des de l'aula o a la biblioteca del centre, o al pati amb els telèfons mòbils. 

Objectiu: reflexionar, parlar obertament i reescriure i trobar la clau per obrir la porta que ens condueix a la desigualtat.

El 7 març ens encantaria, que si voleu participar amb els vostres alumnes, entréssiu a la dinàmica d'aquesta reflexió de rols i desigualtats. S'ha programat aquesta sessió per dimecres 7 de març, ja que al dia 8 hi ha prevista una vaga. A la biblioteca hi podreu venir amb diversos grups si ens ho comuniqueu i us hi apunteu. Però no patiu que hi haurà molts espais ja que el centre disposa de wifi. Només amb uns dispositiu mòbil i uns minuts, podreu debatre sobre si el món, és o no en clau de dona. Si voleu, a l'aula hi podreu accedir sense problemes. 


Hem creat un sistema és senzill, que és com una llibreria amb enllaços amb curtmetratges d'animació, on les protagonistes són nenes, dones o famílies. Trieu un o diversos curts, i els projecteu. Adjunt hi teniu el Padlet de Curts d'animació o copiant al vostre navegador: https://padlet.com/bibliotecacomtederius/d22iiwwk388k Aquest 7 de març,fes que sigui "En clau de dona"


Hecho con Padlet#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #8demarç  #diadeladonatreballadora , #activitat #enclaudedona

Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; En Clau de Dona, 8Març, Dia de la Dona treballadora

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars