Total de visualitzacions de pàgina:

Reinterpretem el Quixot?


EXPOSICIÓ  REINTERPRETEM EL QUIXOT

Els nostres veïns de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ens van obrir les portes de la seva biblioteca  el passat mes de desembre del 2017. Ens permeten participar en el CONCURS DE VINYETES DEL QVIXOT - DON QVIXOT AVUI · 2017. Diversos alumnes del nostre centre hi van presentar obres gràfiques utilitzant diverses tècniques de dibuix, i van reinterpretar el Quixot, una de les obres amb més de 400 anys d'antiguitat.


I ho vam fer tant bé, que algunes de les obres presentades van guanyar. Des de la biblioteca hem pensat que podem donar una oportunitat i ser ser un espai d'Exposició per a que les puguis veure si no vas anar a la biblioteca veïna... Durant una setmana estaran al teu abast, si passes per la biblioteca. Des de la Biblioteca, també hem volgut reinterpretar el Quixot a la nostra manera.



RECORDA: 

Del 24 al 31 de Gener vine a la biblioteca de l'Institut Comte de Rius a veure què van presentar els nostres alumnes en el Marc de la Setmana de Sant Joan Bosco 2018 Reinterpretem gràficament el Quixot? et deixem el vídeo promocional que hem preparat.





Si vols, hi podràs dir la teva i deixar algun comentari a les obres, que farem arribar als seus autors i atores.


#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #comics,, #concurs , #activitat

Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; Concurs, Còmics, Vinyetes, Qvixot, Activitats


ARTICLES RELACIONATS


DON QVIXOT AVUI: CONCURS DE VINYETES 

LES NOSTRES ALUMNES PREMIADES AL CONCURS DON QUIXOT- Web Institut Comte de Rius- 20 Desembre 2017 

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars