Total de visualitzacions de pàgina:

Repensar Residus a la Biblioteca

GRÀCIES ALUMNES PER REPENSAR ELS RESIDUS


La  Setmana Europea de la Prevenció de Residus, sense la participació dels alumnes, i la inestimable ajuda dels seus professors i professores, mai hagués estat possible. Aquest vol ser un vídeo d'agraïment que s'ha preparat des de  la Coordinació de PRL, la Comissió de la Biblioteca, i la Direcció del Centre.

Les 3 erres de sempre: Reduir, Reutilitzar i Reciclar els Residus, s'han convertit en moltes R's més. Hem repensat, reinventat i realçat la potencialitat dels residus per convertir-los en matèries primeres.

 Durant la setmana del 13 al 26 de novembre tota la comunitat educativa ha participat en tallers, activitats, xerrades i exposicions sobre com prevenir els residus o reconvertir-los.

Les diverses activitats i enginys que han fet els nostres alumnes les hem convertit en d'exposicions i visites guiades a la Biblioteca.

Tots generem residus, però alguns alumnes del Comte han reaccionat per a reduir-los.

Ha estat un plaer acollir durant una setmana  els enginys creats pels alumnes. Hem tingut la sort de veure creacions molt ben pensades a partir de residus, i molts projectes de caire solidari. La cultura és també Innovació i cocreació.

Del 13 al 26N 2017


Us deixem el vídeo que ens ha preparat l'Agència Catalana de Residus amb algunes de les activitats del nostre institut. En ell hi podeu veure alguns tallers i també com l'espai de la Biblioteca s'ha convertit en un espai polivalent d'exposició i en un petit plató per a enregistrar-lo.


La cultura és també Innovació i cocreació


ARTICLES RELACIONATS




#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #comics,, #EWWR #EWWRcat #EWWRcat-comtederius

Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; Exposicions

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars