Total de visualitzacions de pàgina:

Com podem fer créixer lectors?

COM PODEM FER CRÉIXER LECTORS?

La lectura és un plaer que es pot gaudir a totes les edats. Els lectors creixen si al seu entorn tenen recursos per a propiciar la lectura, llibres físics, electrònics, còmics, fórmules químiques, plànols, versos, cançons, o simplement rius de tinta virtual o electrònica.

Els lectors neixen i creixen des de casa, des dels busos, des dels bancs enmig d'un parc. Els lectors no només creixen a l'escola, ja que el gust per la lectura s'adquireix amb els anys i amb les línies o versos que llegim.

La millor manera de llegir, no és només estudiar allò que ens ensenyen des de l'institut, sinó saber interpretar cada línia o traç o deduir allò que l'autor ens explica. La lectura pot formar part de la teva vida, només s'ha de deixar entrar per una petita escletxa, i ella mateixa trobarà una porta per quedar-s'hi per sempre i fer despertar la imaginació i les emocions.

Volem que la Biblioteca del nostre centre sigui no només un espai d'estudi, sinó que també el gust per la lectura. 
Quin espai voldries?


Us recomanem un vídeo del programa Rius de Tinta, on en una estona ens expliquen alguns secrets de la lectura, i com fer créixer-la des de ben petits.



Font: BETEVE - Programa Rius de Tinta




#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #puntedu #booktubers_bibliocomtederius
Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; puntEdu; Booktubers de la Biblio Comte de Rius

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars