Total de visualitzacions de pàgina:

Editorial Virtual per al 2018

Estrenem l'editorial virtual aquest 2018


Benvingut 2018! Avancem per un passadís que obre les portes de l'any nou a la Biblioteca del Comte de Rius. Ho fem amb la calma i la tranquil·litat que ens donen els passos que caminem i les lletres que ens acompanyen amb els bons desitjos d'aquest any nou. A l'any 2018 li demanem moltes coses:

💬Donar una nova imatge a la nostra biblioteca, per a que sigui com tu la voldries
💬Actualitzar el catàleg i els recursos existents
💬Demanar-te que ens recomanis llibres, ja sigui per escrit o a través de les xarxes
💬Posar en marxa l'editorial virtual del Comte
💬Estar més presents a les teves xarxes

La posada en marxa de l'editorial virtual del Comte de Rius amb les treballs i projectes que es fan en el nostre centre. No parlem d'iniciar un projecte comercial, sinó de comprometre'ns a que la cultura que es fa en el centre es converteixi en una activitat educativa, cultural i literària. 

Els instituts generen documents de valor creatiu, literari o informatiu; es tracta de vincular la seva concepció, gènesi i explotació a la Biblioteca escolar i que aquesta els divulgui en format digital, incorporant-los al seu fons bibliogràfic i de recursos. És per això que mitjançant la plataforma Calameo començarem a publicar alguns dels treballs realitzats al nostre centre.

Ens pots seguir a Calameo fent un clic aquí




#llegirdecomte #lecturaderius #institutcomtederius #elcomte #bibliodelcomte #labibiodelinsti #bibliotecaescolar #comics,, #bonesfestes, #regalacultura #editorialvirtual #calameo

Llegir de comte; Lectura de Rius; Institut Comte de Rius;  El comte; Biblio del Comte; La bibio de l'insti; Biblioteca escolar; Bones Festes, Regala cultura; Editorial Virtual; Calameo

Comentaris

Calendari d'Activitats

Entrades populars